Studio Bellisima Nieuwsbrief

Natural Face Lifting

Een verjongingskuur voor je huid zonder de ingreep van een cosmetisch chirurg. Natural Face Lifting is een natuurlijke facelift voor zowel vrouwen als mannen en is nu te boeken bij Studio Bellissima. Al na één behandeling zie je het verschil.

Na een of meerdere Natural Face Lifting behandelingen vervagen diepe gelaatsrimpels, verdwijnen kleine rimpels, worden oogcontouren gladder en zijn verzakkingen gelift. Annamaria maakt gebruik van een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt. De huid wordt zichtbaar gezonder en vitaler. Deze nieuwe behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en voor een hogere zuurstofaanvoer naar de cellen. En er is een duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel.

De behandeling biedt meer dan alleen uiterlijke schoonheid. Het is ultiem genieten en brengt rust en balans.

Maak een afspraak in de salon om deze unieke combinatie van intense massagetechnieken te ervaren om zo je huid te activeren en in optimale conditie te brengen. De daaropvolgende drainage verwijdert afvalstoffen en bevordert de hydratatie van de huid. Je natuurlijke weerstand wordt versterkt waardoor de huid helemaal in balans wordt gebracht.

De behandeling is nu te boeken via 0521-52 27 65 of info@studio-bellissima.nl.