Studio Bellisima Nieuwsbrief

MicroSkinPolish


 

Stralend mooi met de revolutionaire MicroSkinPolish!
Rimpels, fijne lijntjes, grove poriën, acné littekens, pigmentvlekken, een verouderde, verslapte of slechte huid? De innovatieve MicroSkinPolish zorgt voor een snelle en duurzame huidverbetering op een pijnloze manier.

3x Power
De MicroSkinPolish is een apparaat met drie krachtige, veilig en bewezen technologiën in één. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetische chirurgie benaderen.

1. Microdermabrasie (openstellen)
Eerst wordt via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd en nieuwe en jonge cellen worden zichtbaar.

2. Low Level Laser Therapie (activeren)
Actieve werkstoffen - zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten - worden op de huid gebracht. Dankzij de sterke lichtenergie in combinatie met een massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De 'batterij' van de cellen krijgen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan. ​Bij deze behandeling komt geen warmte vrij, waardoor er geen risico is op verbranden.

3. Skin Polish (voeden & beschermen)
Een massagestick met een polijststuk verdeelt een voedende en beschermende crème over de huid. De verwarmende massage biedt een finishing polish met als eindresultaat een gladdde en stralende huid.