Studio Bellisima Nieuwsbrief

Producten

 

Zorgvuldig gekozen producten
Een zorgvuldige keuze van producten is voor ons erg belangrijk. Daarom werken we alleen samen met merken die echt goed zijn voor uw huid. Producten die resultaat opleveren, waardoor uw huid (weer) gaat stralen.
 

Dermalogica
Eén van de merken waarmee we veel werken is Dermalogica. Als uw huid in aanraking komt met Dermalogica wordt alles beter. De huid wordt als het ware opnieuw opgebouwd. Voor ieder huidtype is een productlijn beschikbaar. 
 

LavieSage
Ook van binnenuit kunt u veel doen om uw huid te verbeteren, bijvoorbeeld met de voedingssupplementen van LavieSage. De huid is namelijk het laatste orgaan die voedingstoffen krijgt uit voeding. Daarom zijn deze supplementen zeer krachtig. Met nutricosmetics van LavieSage werkt u aan huidverbetering van binnen uit.
 

Jane Iredale
We maken behandelingen af met de prachtige en verzorgende make-up van Jane Iredale. De make-up maakt u niet alleen mooi, maar verzorgt tegelijkertijd uw huid door de toevoeging van actieve ingrediënten en beschermende bestanddelen. 

Meer merken die we in huis hebben: Tweezerman en T-Away. Kom langs in de salon om het hele assortiment te bekijken.

Téadoro
Een bijzondere kop thee die meteen ook iets doet voor het welzijn van je lichaam, geest en huid. We schenken het bij onze behandelingen, maar je kunt het natuurlijk ook voor thuis aanschaffen.

De thee-, kruiden- en specerijenmelanges van Téadoro zijn gebaseerd op de gedachte “schenk jezelf het beste." Het doel is elke theedrinker te verwennen met een theebeleving die gekarakteriseerd wordt door een uitgebreid palet van unieke smaken en geuren. Téadoro is een initiatief van Nederlands kampioen theesommelier Karlijn Dapper en Laviesage nutricosmetics.