Studio Bellisima Nieuwsbrief

Jane IredaleFinishing touch
De finishing touch is ook niet geheel onmisbaar! Jane Iredale heeft een minerale make-uplijn ontwikkeld die uw huid na een behandeling het beste biedt om uw huid verder te verzorgen. Huidvriendelijke make-up die op alle fronten uw huid, lippen en ogen verzorgt, beschermt en er op zijn mooist uit laat zien. De make-up oogt als een tweede huid. Zo puur, zo natuurlijk en zo stralend. Met tevens mooie lipgloss, unieke oogkits, wenkbrauwproducten, eyeliners en nog veel meer……

Vier in één producten
Jane Iredale is een kwaliteitsmerk met veelzijdige producten. De minerale foundations bieden vier belangrijke functies in één: foundation, concealer, zonnebescherming en huidverzorging. Dit maakt de producten multifunctioneel. 

Op basis van mineralen
De mineralen hechten zich aan elkaar wanneer het aan wordt gebracht op de huid. Dit voorkomt dat de make-up uitloopt, vervaagt of vervormt. De mineralen interageren met licht. Daardoor krijgen ze het beroemde soft-focus effect. U kunt kiezen uit foundations met een verschillende afwerking: van een trasparante tot volledige dekking, van stralend tot fluwelig.


Minimaal risico op allergieën
De make-up van Jane Iredale is klinisch en dermatologisch getest op veiligheid en allergieën. Het verwijderen van de make-up kan met enkel water en het Magic Mitt doekje.