Studio Bellisima Nieuwsbrief

Exclusieve treatment: IonActive System

Het IonActive System is een 45 uur durende treatment die alleen door Dermalogica Experts zoals Annamaria mag worden uitgevoerd. Met deze behandeling wordt het hoogste niveau van huidverbetering bereikt.

Vier IonActives
Bij de behandeling wordt gebruikgemaakt van één van de vier IonActives. IonActives zijn wateroplosbare en elektrisch geladen ingrediëntenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingrediënten, waarvan minimaal één ingekapseld ingrediënt. Ieder IonActive pakt een specifiek huidprobleem aan: 

  • Retinol 1% IonActive verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
  • Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
  • Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
  • Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.


Gelloids
Naast de vier IonActives bevat het IonActive System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische. Gelloids kunnen worden omschreven als kruising tussen een masker en een massagecrème. Ze worden in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als ‘seal laag’ op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft. Er zijn verschillende combinaties mogelijk.

Zo werkt het
Zoals elke Dermalogica-behandeling beginnen we met het grondig reinigen van de huid. Annamaria kiest vervolgens de IonActive die het beste bij jouw huidconditie past. Nadat de IonActive op de huid is aangebracht wordt gebruikgemaakt van apparatuur om deze in te sluizen. De IonActive wordt ingemasseerd via een speciale massagetechniek.

Vervolgens wordt één van de twee Gelloids in een laag over de IonActive aangebracht en volgt de ‘actieve fase’. In deze fase kunnen stimulerende middelen zoals apparatuur, massage of warme/koude stenen worden ingezet.

Om de behandeling af te ronden volgt een ‘rustfase’ waarin de Gelloid als een ‘seal laag’ op de huid blijft liggen. In de rustfase kunnen de werkzame ingrediënten goed doordringen in de huid voor een optimaal resultaat.